Om Hotel Ribe

Velkommen til Hotel Ribe. Hotel Ribe er en flot gammel bygning fra 1873, som huser et hyggeligt familiedrevet hotel, beliggende i centrum af Danmarks ældste by, med en masse seværdigheder i gåafstand, bl.a. den smukke domkirke, udgravningerne og vikingemuseet. Bestem selv tempoet, kom væk fra den travle hverdag, lad batterierne op og få en god oplevelse på Hotel Ribe, eller kør ud i landskabet, som rummer mange fantastiske oplevelser. Der er ikke langt til hverken Vadehavet, Mandø, Legoland eller Lalandia, for blot at nævne nogle af mulighederne.

Hotellet har syv hyggelige dobbeltværelser. Fem værelser med eget bad og toilet, og to med fælles bad og toilet. Alle værelser er indrettet i forskellig stil, og har fladskærms tv samt gratis WiFi. Værelserne kan også lejes som enkeltværelser.

Tjek ind og nyd et dejligt ophold med overnatning, kombineret med dejlig mad og drikke på Hotel Ribe. Vi tilbyder de optimale rammer for et skønt ophold. Der vil være mulighed for udskænkning af varme og kolde drikke samt alkohol i vores hyggelige pub